Een 50 jaar bestaande ambachtelijke slagerij gelegen aan de rand van Gent.
In 1966 opgericht door Albert Burms met het oog om de klant eerlijke en kwaliteitsvolle vleeswaren aan te bieden. Sindsdien is dit nog steeds de leuze van het bedrijf. In 2002 heeft vader Burms de zaak overgelaten aan zijn zoon Hans. In een tijd van industriële producten, de klanten ervan overtuigen dat het nog steeds mogelijk is om zonder toevoeging van geur-, smaak-, conserveringsmiddelen smakelijke charcuterie te produceren. Wij gaan nog steeds onze runderen levend gaan kiezen bewust bij kleine landbouwers. Zo zijn we zeker van de kwaliteit.
Opgelet! Tijdens de verlofperiode (2024) is onze slagerij open op:
Week van 8 juli tot en met 13 juli open op:
- maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag: 8u - 13h en 16u30 - 18u30
- donderdag: 8u - 13u
- zaterdag: 8u - 14u
Week van 15 juli tot en met 19 juli open van 8u - 13u
Van 20 juli tot en met dinsdag 19 augustus: gesloten wegens jaarlijks verlof
Terug open op dinsdag 20 augustus 2024.
Bekijk gerust onze website om te ontdekken wat Slagerij Burms te bieden heeft. Kom zeker eens langs in onze slagerij en ontdek wat voor lekkers we te bieden hebben.
We zijn achter de schermen bezig met het maken van een nieuwe website, binnenkort meer info!