Slagerij Burms - Specialist in zelfbereide producten

Een 50 jaar bestaande ambachtelijke slagerij gelegen aan de rand van Gent

In 1966 opgericht door Albert Burms met het oog om de klant eerlijke en kwaliteitsvolle vleeswaren aan te bieden. Sindsdien is dit nog steeds de leuze van het bedrijf. In 2002 heeft vader Burms de zaak overgelaten aan zijn zoon Hans.
In een tijd van industriële producten, de klanten ervan overtuigen dat het nog steeds mogelijk is om zonder toevoeging van geur-, smaak-, conserveringsmiddelen smakelijke charcuterie te produceren.
Wij gaan nog steeds onze runderen levend gaan kiezen bewust bij kleine landbouwers. Zo zijn we zeker van de kwaliteit.

Winkel Slagerij Burms

Opgelet! Tijdens de verlofperiode is onze slagerij open op:

Week van 4 juli tot en met 9 juli open op:

  • maandag/dinsdag/woensdag/vrijdag: 8u - 13h en 16u30 - 18u30
  • donderdag: 8u - 13u
  • zaterdag: 8u - 14u

Week van 11 juli tot en met 15 juli open van 8u - 13u

Van 16 juli tot en met dinsdag 16 augustus: gesloten

Terug open op woensdag 17 augustus.

Bekijk gerust onze website om te ontdekken wat Slagerij Burms te bieden heeft. Kom zeker eens langs in onze slagerij en ontdek wat voor lekkers we te bieden hebben.

We zijn achter de schermen bezig met het maken van een nieuwe website, binnenkort meer info!